Min blogg Mitt liv Mina tankar



torsdag 31 december 2009

Nyårsafton




Nu ska det firas Nyår!!

idag/ ikväll med morfar och om några dagar med kompisar!
igår var Hanna här i sex timmar! vi hade så kul! hahah men det har vi ju alltid! haahaha det är så roligt för jag lägger ju ut bilder på BDB varje dag och Hanna som kanske bara lägger ut bild nån gång i månade har typ 30 bilder att kolla på från mig varje gång hon är inne! hahahah, stackarn`
Nästa vecka är jag och syrran hemma själva, det blir kul för då "bråkar" vi inte så mycket när vi är själva och det är ju bra. Syskonkärlek som det heter. Nu blir det väl att ta en banan eller nått och sen göra sig iordning för i kväll, jag ska ta på mig min svarta klänning från H&M !
idag var jag ute och gick med Dimona ocf fotade henne. Hon är så sööt!

Tjohej!<33

onsdag 30 december 2009

good day today


sista onsdagen på tvåtusennio!

har varit en riktigt bra dag!
Gick upp kl 7 för att hinna träffa mamma innan hon åkte till jobbet men jag var trött så sen vid nio somnade jag vid teven och vaknade sen vid tim och då gick jag ut till stallet och fixade allt där. Bbrr! idag var det kallt igen!
Hanna kom hit vid två och vi var ute jätelänge och fotade och sen åkte vi i backen. Hon åkte inte hem föreens vid halv nio, så man kan säga att vi hade kul! Inget slår våran humor!
Jaao, nu ska jag sovaaa!

Pusstilleralla!<333

tisdag 29 december 2009

bloggning!



20.30









Hej igen! nu har vi ätit kvällsmat, korvarna blev prima fina ska ni veta!
som sagt idag var vi i Ulricehamn och "nyårshandlade" bara jag och mamma det blir lättast så, hehehe. Det är bara vi som tycker att det är roligt att handla! Det är nog så i de flesta familjer att pappan inte gillar att spendera sin tid i varuhus! hihi.
Igår var jag med Sofia, vi va blandannat i stallet och kollade på gamla fotografier i mitt fotoalbum.
Imorgon ska jag vara med Hanna! Vi har bestämmt såhär: Vi ska vara ute först och ta massa fina kort om det är fint väder då såklart. och sen vet vi inte... men sen så ska vi titta på film!
haaha det blir roligt, det blir det alltid med Hanna!
ja, nu är det 13-14 dagar kvar på jullovet och jag ska njuta till fullo!





puss´påt <333

sista tisdagen på tvåtusennio




Hejsan!
har varit i Ulricehamn nu på eftermiddagen, skriver mer sen jag skulle visst laga kvällsmat nuu, steka korv!
Ses!<3

kolla min snygga bild!

måndag 28 december 2009

bästan idag!


jag idag!


SweetMåndag idag, jaao först åkte jag skidor och mockade i stallet. Sen på eftermiddagen vid tre kom Sofia, Åhh vad roligt vi har ihop vi två. Vi planerade fest o sånt! hihi . Imorgon ska jag och mamma åka till stan och handla. Och på onsdag ska jag vara med Hanna, på kvällen ska vi laga mat och titta på film!
Nu måste jag sova!
Ska bara prata lite med Johanna!

puuus<3

söndag 27 december 2009

15.47













Inte speciellt fint väder idag, men jag och mamma och Goldie var ändå ute på en promenad. Vi träffade en jättesnäll tant och pratade med henne jättelånge, hon är så snäll! fast Goldie var rastläös och drog hela tiden! hahaa
idag lagade mamma lax till middag det var mummsigt!
Har föressten skaffat skype! det är så att man kan prata genom datorn! Häftigt!
vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. känner för att ringa en kompis men det får väl bli imorgon för nu är det försent för idag!

Pusssålänge

lördag 26 december 2009

18.07




TjugoSjätteDecember

ajajaj.. jag har träningsvärk i både armar och ben. Pga ridningen igår och skidåkning idag. Men vad gör det, lite ont när man har så kul? absolut ingenting. Men man kan ju önska att man slapp träningsvär. hhihi

lördag är ju min dag att laga mat, eller laga spagetti o köttfärssås är mera rätt sagt för det är vad vi äter på lördagar. Pasta är gott och nyttigt och lätt att laga! hahaha, det är bra! att det är lätt att göra! Fast jag klarar svåra grejer åsså såklart! huhu
Nu ska jag se på desperatehousewives och senare ikväll när vi har tagit in hästarna och ätit kvällsmat, vi ska äta risgrynsgröt,mmm så ska vi se på "What women whants" med Mel Gibson och Helen Hunt tror jag det är som är huvudrollerna!

Trevlig kväll ska jag ha, hoppas att ni får det med! <3

fredag 25 december 2009

Ser fram emot




















De närmsta dagarna ~

*fest med flickorna

*shoppa

*vara med kompisar

*sova över hos kusinerna

*rida i ridhuset

*umgås med familjen

*åka skidor

Imorgon är det lördag ska nog inte hitta på något speciellt hoppas att man kan åka skidor elr nått sånt pulka kanske, det är såååå kuuuul!
och efter nyår blir det att vara med kompisar!


Julen har varit fantastiskt mysig och trevlig!
Puss på er!<3

tack för allt!











TJUGOfemteDECEMBERtvåtusennio .!.!.

hejsan julafton är över men nu har man ju massa paket att ha roligt med jag fick; desperate housewives DVD-box3 och foundation,nagelack, en hästfaktabok,handduk,påslakan,godis,800kr! o lite mer smått o goa saker!
Jag hade en jätte trevlig Jul !

idag blir det en lugn dag, eller jag har varit ute och ridit, hahaha det var inte så lungt precis men det var såkuul!
men nu resten av dagen så ska jag iaf kolla på nån film som jag fick igår och i kväll kommer morfar! Oja jusste jag ska läsa kittyboken som jag fick låna utav min kusin caroline<3


Pusspåer!<3

"mitt -THOMAS SABO- armband!"

torsdag 24 december 2009

Julafton!


äntligen är det julafton, just nu är morfar här familjen petersson har åkt hem. Vi ska se på svensson,svensson och ogifta par- en film som skiljer sig och äta julgodis och dricka glögg!

skriver mer imon har lite tajt om tid nu ikväll!


Trevlig fortsatt kväll! <3

onsdag 23 december 2009

dagen före dagen...




nu är det inte många timmar kvar! typ... åtta timmar tills klockan är tolv och så ytterligare sju timmar innan jag går upp så det blir.. 15 timmar!
den rosa pennan fick jag i gårkväll, eller jag och Emilia har den tillsammans. Hanna var här idag och vi bytte paket hon fick en DvDfilm av mig och jag fick en jättesöt sparbössa det var en blåko som det sår "slås sönder i nödfall" på! Tack igen!
Steg upp idag vi halv åtta hade kvar mitt nattlinne på mig det är så mysigt^^ och så tog jag på mig jacka o stövlar och gick ut och hämtade hundarna. Det var faktiskt inte alls kallt idag! Det är på tiden att det blir lite mildare nu. Ja och ¨å gav jag dem mat. Och sen värmde jag oboy till mig och satte på TV:n och kollade först på "Vänner" i kanal5 och sen såg jag att Änglagård gick i canal+SF så då kollade jag på den, har aldrig sett den innan men den vara ju jättebra.
sen blev det stallet i två timmar red Dimona å grejade. Det var härligt att äntligen rida igen. Det har ju varit 22- ända tills idag ju. Dimona blev glad också^^
i kväll så ska vi pynta granen! jag längtar men pappa måste komma hem från jobbet först och ta in den från garaget!

Puss <3

tisdag 22 december 2009

det var mys...




... i stallet! vi hade vårt årliga julefika! Vå åt godis och spelade julklappsspelet! hihi öppnade alla paket utom ett , det sparar vi till julafton!
kl är tio och jag ska nog hoppa i säng. Så att det fort blir julafton. Bara en dag kvar nu. jag känner mig redo för alla julklappar är handlade!

Puss på munnen! <33

221209


. .

















tjugoandradecembertvåtusennio...

är dagen idag, om ni inte visste det. Hihi
Idag är det inte lika kallt! skönt. Var ute och gick på förmiddagen med Goldie. Längtar verkligen till jul nu! För jag vill veta vad som ligger i min paket!
Idag så ska vi ha julmys i stallet. Jag ringde till Sanna igår med hon kunde tyvärr inte men jag ska ringa henne efter jul igen bestämde vi. Men det blir jag och Nina och Emilia iallafall.

Puss så längee!



. .

måndag 21 december 2009

Te o Film & två galningar !


Min mamma och jag är heltokiga, bara så ni vet det. det är nog vårat kännetecken tror jag!
ville bara säga godnatt o sov söt. har haft lite myskväll ikväll med mamma och Goldie. Vi tittade på Dirty Dancing! kanonbra, så romantisk... hihi



kram <3

för läsälskare!


God middag`` !



Det är fortfarande väldigt kallt i sverige. Minns inte att det har varit såhär kallt? inte på väldigt länge iiallafall. Nu sitter jag här och lyssnar på
"Vår julskinka har rymt" den är verkligen stämningsfull. Den finns både med
Werner & Werner och Alvin och Gänget! den absolut bästa är ju Alvin ! hahaha
Har idag varit ute i stallet och skulle blandannat mocka Dimonas box men den var redan mockad, Tack Nina!
Så jag strödde och gjorde iordning det andra. När jag var klar i stallet så begav jag och Goldie oss ut i backen.

Så härligt med fartvind! Men, det var jättekallt idag också, inte så kul! men vi var nog ute i en halvtimme iallafall sen kände jag inte längre mina fingertoppar och kinder så jag bokstavligen kuta in med Goldie i hälarna och vred på duschen! det var ljuvligt att känna sina kroppsdelar igen!^^ hahaa!
Morfar har varit här idag och lämnat en julblomma till mamma. Det är en tradition som ett tack för att han får komma och fira jul med oss! Det förstår jag inte riktigt för det är ju klart att han alltid får komma! Min Morfar juu! ^^
Nu luktar det mat här i huset! mmm är hungrig.
Hoppas ni mår lika bra som jag!


Kramar <3

söndag 20 december 2009

Sweet Sunday !

Min överskrift är riktigt finurlig idag för vi ska nämligen göra julgodis! ^^
Och granen den är hämtad från skogen, en riktigt fin blev det iår!


Ta fram telefonboken i din mobil. Bläddra fram till det namn som har följande plats...

Har du kysst nummer 7? Ebba nej! bara som kompis isf! hahaha


Brukar du hänga med nummer 19? isabella, ja vi pratar mycket i skolan iaf!


Gillar du nummer 26? Ludvig !!!


Är 15 din bästis? Gabriel är min kusin!


Älskar du nr 10? Emilia, det är min syster ! det är klart!


Är nr 20 bra? Izabell! Jaaaaaa


Har du träffat nr 9 i veckan? Mig själv ! Ehh, jaa

Har nr 16 gått i samma klass som du? Hanna, nej men har gjort! Bästa´n

Vet du om nr 31 har ett förhållande? Morfar, nej han är änkeman...<3



hihi det var ju skoj` hhhahahaa!




Storkram och Hejdåå` < 3



... =) ...

lördag 19 december 2009

Nittondedecembertvåtusennio




Min klädsel idag!

Dagen har sett ut såhär

~stallet

~ute med goldie

~laga mat

~fixa mig för att åka å handla med mor

~läsa skvallertidning

~mys på kvällen

Dagen enda minus är att jag har haft huvudvärk typ halva dagen. Beror väl troligtvis på förkylningg och det kalla vädret..

Annars har det bara varit plus! har förövrigt skött Ninas hästar nu i tre dagar. Sista dagen imorgon. På Tisdag är det julmys i stallet. Det har vi haft i många år nu. Då det är en tradition. man kan säga att det är som ett knytkalas :) Trevligt!

Hoppas att ni har haft en underbar dag alla!
Men ska nana nu så hörs imon! Kramar <3








Nu bär det av till ICA med mamma vi ska julhandla det sista. När jag kommer hem så ska jag läsa skvallertidning som jag har planertat att köpa. Blir säkert ett inlägg senare ikväll!
























Puss !! Eliina

fredag 18 december 2009

Pössogonatt



hopp ner i säng nu då snart..

sova så gott nu ska iallafall jag göra nu i tre veckor!
imorgon blir det -

stallet

städa tyyp..

Duscha

laga min specialite ~ spagetti o köttfärssås! mmm...mm

Åka till Falköping o handla med mamma

Lördagskväll myyys med familjen!

pusspåernudå! <3

Jullov !
















Åhh, Nu är det äntligen lov!
Så trevligt var det idag. Tack alla glad människor för det. Önskar er alla ett tevligt lov nu!
Direkt när jag kom hem så visade jag mamma mina betyg.
9 VG och 8 G ! stolt.
Hoppas att det räcker. Har kollat och det gör det nog.
Har varit ute i stallet och även varit ute med Goldie och tagit fina bilder. Så vackert väder var det så jag bara var tvungen att gå ut och fotografera!
blev ett fantastiskt bra resultat!
Ska fortsätta att göra färdigt för snart kommer dem!




Puss på munnen!


/ Eliina

torsdag 17 december 2009

dröm sööta drömmar



sååå, hästarna är inne i stallet
och jag har duschat mig varm...mmm så skönt!
tittat lite på en film och nu så ska jag sova för sängen skriker efter mig!
så dröm nu sööt!

Puss! // Eliina

Nu är det bara en enda vecka kvar!




Hej på er alla trevliga glada ! ;)

Var i skolan idag. Det va inte tråkigt och det gick absolut inte långsamt. Det gick fort och smärtsamt! Hahaha.
Men det ska ändå bli skönt att vara ledig i tre långa härliga vinterveckor, jag hoppas på massa snöö! Så att jag kan åka skidor,pulka och snowracer. Kanske ska prova att åka efter Dimona? hmm, tåls att tänka på.
Isåfall tillsammans med Ebba!
Jo, en sak är iallafall säker och det är att jag och Sofia ska vara minst en dag hos varandra vi umgås inte på fritiden, för vi är ju med varandra varje dag i skolan så det är väl inte så konstigt och vi bor ju ganska långt ifrån varandra också.
Men på lovet ska vi ha skoj ihop. Hihi längtar!
För du är bäst Fia!
Nu ska jag och mamma gå ut till de stackars hästarna och ta in dem så att de inte fryser fast.
imorgon kl fem är det filmtime hos mig!
Hanna, Izabell, Linda, Maria,Josse,Linneorna, Julia och Emilia kommer! Vi ska se på Luciatågsfilmen, av min pappa :)
Det ska bli så roligt, jag kan knappt vänta!
hihi det blir popcorn och coca-cola o saft! mmm... :)

Ses senare om jag har något mer att skriva!





// Eliinaa <333


_____________________________________________________________________________________

onsdag 16 december 2009

Lite frågor om miig


AVSLUTA MENINGEN
Jag har insett att... ingen är så snygg som jag! haha
Jag pratar... väldigt mycket, och oftast högt!
Jag lyssnar på... bra musik, alltså glad musik!
Jag tycker om... alla mina vänner o min familj och ja det mesta!
Mina bäst vänner är.... Hanna, Sofia ... och massa mer!
Jag avskyr när folk frågar... jobbiga frågor som anntingen inte har ett svar eller ett jätteenkelt svar.
Kärlek... är så underbart!
Jag kommer alltid att... försöka ha roligt varje minut!
Jag är hemligt förälskad i... hihi<3
Sist jag grät var... det var inte så längesen..
Min mobiltelefon är... lila och snygg!
När jag vaknar på morgonen vill jag... anntingen somna om eller gå ut o leva livet!
Innan jag går och lägger mig... så bortsar jag tänderna?
Just nu tänker jag på... att det bara är en dag kvar i skolan för lovet!
Ikväll ska jag... ta in hästarna och kolla på film elr nått!
Imorgon ska jag... ha roligt sista dagen i skolan!
Jag vill verkligen vara... typ 18 hela livet! hhaha
Jag har aldrig haft... en nära döden upplevelse , det är väl bra!
Det roligaste jag vet är... att skratta tillsammans med människor!
dryck jag gillar är... jag drar till med coca-cola haha!
På helgerna brukar jag.. det är olika varje helg.
Den dummaste kommentar jag fått är... jaa.. vet inte riktigt
Den bästa kommentar jag fått är... det finns väl många!
Jag ser fram emot... Julafton och att åka skidor!

tisdag 15 december 2009

Sjuksjuksjuuuk.




Tisdag 15 december !

















Då var man sjuk igen. Är väl inte så konstigt för mamma och pappa är jätteförkylda. Var i skolan till lunch sen ringde jag hem för jag somnade nästan på tyskan. Och så hade jag ont i kroppen. Jag fryser jättemycket nu, inte så bra det. Ska inte klaga och tycka synd om mig själv mera. Men så är det. Stackars Sofia åkte åckså hem. Krya på dig gummsan! Jaa, när jag kom hem så åt jag frukt, bra med c-vitamin vet ni!Och så har jag druckit varmt, te och oboy. Det lindrar för stunden iallafall. ja så nu ska vi väl snart äta kvällsmat. Åh, det är så tråkigt att vara sjuk, man kan inte träna inte rida och inte ha något roligt...
Men snart är det iallafall Julafton. Hoppsan! Nu kom jag på att jag ska se på Julkalendern, det är såå mysigt.
det var allt för stunden.

PussHej! <3

måndag 14 december 2009

kom inte på nån rubrik idag! sorry..




Tjohej!

Supermåndag var det idag!
Med rakettfart verkligen.
Men brr vad kallt det har varit idag då!
Uscha hoppas på lite goare väder imorgon!
Lite sol skulle inte sitta fel!
Tre dagar kvar nu sen är det Jullov i tre hela veckor! Skönt det behöver vi alla elever nu!
Mmm.. idag när jag kom hem så var min pappa hemma han är så förkyyld , stackarn <3
ja,
jag tog mig lite att äta och så bara det av ut till mitt kära andrahem:
Stallet!
Och jag greja lite och red min häst!
det gick finnemangens!
japp har duschat åsså och nu gör mamma kvällsmat till
oss så nu får jag dra mig neråt!

PussoKram // Eliina < 3

söndag 13 december 2009

My BODY



BODY


sko storlek- 40

bh storlek- 65a

string, spets eller hipster - Spets o hipster

mest nöjd med - mage o ben o armar.

minst nöjd med - eeh, vet inte riktigt, jag är nöjd med mig själv!

höger eller vänster hänt - höger!

kär - mmm...<3

skor som du bar idag - mina vita Addidas

rädsla - bli bortglömd

första tanke när du vaknar - oftast; jag vill sova meeer!

när du somnar - ojoj, tänker på vad som har hänt under dagen. Oftast roliga saker!

svär du - hmm.. Ja, inte bra men vad gör man?

sjunger du - tyyp, överallt! mest i duschen!

tror du på dej själv - Jaa

kommer du överens med dina föräldrar - Jajjamän!



HAR DU DEN SENASTE MÅNADEN

druckit alkohol - Nix

rökt - nej

shoppat - yes

stått på scen - Japp

bakat - aa, det tror jag nog att jag har

stulit något - eeh, nej!



HAR DU NÅNSIN

däckat eller varit jättefull - nepp inte det

blivit nerslagen - nej

badat med kläderna på - vem har ib´nte det?



FRAMTIDEN

hur många barn vill du ha - 2 eller 3

namn på barn - åh, finns ju så många fiina namn!

hur vill du dö - lungt o stilla.

hur ser ditt liv ut om 15 år - Lycklig, Kär(förlovad elr nått) och Rik!!!

antal människor du skulle ge ditt liv för - oj...många, dem jag älskar!

antal piercings - bara öronen alltså 2

antal tatueringar - 0

antal saker jag ångrar - det finns nog en lista! xD

MOBIL OCH TELEFON

hur många kontakter finns de på din mobil - 50 elr nått, har ju inte gratis sms så sckickar inte så mkt...:(

vad står de i ditt senaste mottagna sms - det är från Izabell iaf!

DesperateHousewives På TV!




Tv nuu!

kolla på TV det är DesperateHousewives! < 3

På väg ut!






HejHej!

ska dra nu! har precis fixat mig iordning inför sista Luciaframträdandet!
tummarna upp för att det går bra sista gången med! :)

Jättebra gjort igår alla tjejor! Ni är bäst!

mer uppdatering senare! ;)

Puss/ Eliina <33

fredag 11 december 2009

Final !
























Klockan 22.32
hahah jag börjar bli nattuggla!
men jag kollar faktiskt på Idol!
ska göra mig lite varm oboy och kolla på finalen!
Innan så var jag och mama ute och gick e långpromenad det var kallt men härligt^^

PussPuss // Eliina<3

fredagdenelftedecember




Fredag "bästa dagen i veckan"

Dagen började jätte mysigt på torget. Vi tittade på skolans kör när de lussade för oss! Det var såå mysigt och de sjöng verkligen vackert!
Hoppas att vårat Luciatåg går lika bra imorgon!

Skolan idag två lektioner "glädjehopp" hahaha!

Gjorde stallet och red Dimona när jag kom hem. Ridbanan gick det jättebra att rida på idag. Så det gjorde vi. Mamma tog kort på oss. Vi var lika fina som vi kände oss!

Nu ska jag och mamma ta en promenad med hundarna sen ska vi kolla på finalen i idol och äta godis!






Pussokram! / Eliina<3

torsdag 10 december 2009

En ynka text


Hallå^^

hinner inte skriva så mkt nu för jag och mamma ska dra till stan, eller vi ska åka bil^^
men aa, dagen har varit toppen! och imorgon är det Fredag! :)
så håll till godo med denna lilla text!








Trevlig kväll / Elina

onsdag 9 december 2009

lillelördag






Heeej^^

ooo vad jag längtar till Lördag!! ^^ iiihhh... hihihi!
ja, nu är det bara två dagar kvar!!
får väl finslipa mina TRE verser lite :)

Sofia var sjuk idag.. :(<3
Men hon kommer imon igen den lilla sötnosen! <3

idag hade vi en timmes rast typ, då gick jag och Ebba till villan och tittade på MammaMia filmen . Vi satt där och kolla och skratta åt skådespelarna och då ramla Linda och Micka in, hahah Linda du är för bra alltså!^^<3

Imorgon är det matteprov det ska nog gå bra! :) tror jag iaf! haha XD

Red Dimona idag. Mamma och Godie följde med de stod och tittade på oss när vi red på åkern bortanför ån. Mamma tycker att Dimona rör sig så fint och det kan jag verkligen hålla med om!^^

Red inte igår för jag och pappa var på Hockey. O ja det var ju inte så lyckat för
HV förlorade med 4-1 -.- hmm....
Nästa match måste vinnas!! :P

Har duschat, ätit och tagit in hästarna så ska sova gott nu och ladda inför ännu en rolig dag, jag börde var ordentligt trött men jag är superpigg!^^
Det känns bra det!(Y)

Dröm söta drömmar! :)<3

//
Eliina

måndag 7 december 2009

Legs in Leggings!







Tjabbis! :)

Helgen har varit riktigt bra, tack till alla som har varit med i min helg! ;)

hahaha, fick komplimanger om mina ben idag så jag la ut en bild på dem hahahha :)

imorgon blir det nog inget inlägg för jag och pappa ska till Jönköping på hockey!
HV71!!<3

och i februari så ska jag och mamma till Göteborg på Horseshowen! <3

Sov söööt! ;) <3

//Eliiina

söndag 6 december 2009

Coolingar på storstan!






















Samma glada visa idag igen! :D

Idag drog jag och Hanna till Storstaden! /Borås
Gud bevare oss! hahahaha
En sak är säker det är svårt att se vad folk har för kön, hahahha. Det har vi konstaterat idag!
det var lite trögt i början att bestämma sig vad man skulle köpa, men resultatet nu efteråt är inte att klaga på^^

Vi tog bussen hem kl 14.10. Vi blev lite stressade för vi kom på att vi var nöjda med shoppingen när vi var inte på Ekohallen so vi små sprang hela vägen, det hade vi inte böhövt ha gjort. Men gjort är ju som sagt gjort. Kul hade vi iallafall för jag klev rakt i en hundskit! Eller Hanna hade kul ÅT mig!!!
Men jag fick bort allt innan vi hann fram till bussen tur nog!
vi bestämde att vi skulle ta en sväng i Ulricehamn också, först gick vi in på Gunnarskonditori^^ det var mysigt där inne, de spelade julmusik!

Sen kollade vi lite i intressanta affärer och jag hittade faktiskt den största delen av mina julklappar i Ulricehamn^^
Vi ringde till min pappa, för han hade lovat att hämta oss :)
Medans vi väntade så hick vi in på ICA och vi gick på ett DVD ställ . Asså kan de inte ha lite ordning i domdära lådorna, XD

Det var våran dag! finns massa mer att berätta men jag tror att det här räcker för nu! :)

Puss på er alla glada! ;)<3



/Elina

lördag 5 december 2009

Kändisbild nästan!
























Heldag med kusinerna i Borås Knalleland!












Vilken dag!
Heldag i Knalleland, vad roligt vi har haft! varit inne på Carlings, H&M, Cubus, Gina Tricot, JS och massamassa andra braiga affärer! :)
hittade några julklappar idag inte så många som jag hade velat men några iallafall.

jävla dator texten försvann, hinner inte skriva mer nu men jag måste bara tilläga att jag var med i tidningen idag! ;)

Tack emma du är en bra tjej du, så snäll :<3

Puss o Tack o Hej för denna dagen!

Pusspåmun! :)

fredag 4 december 2009

Bästa Dagen^^


Fredagsmyys^^


Fredagsmyys^^









Vad ska man säga? Fredag är alltid fredag! <3

helt undebar skoldag också: sv och HK!
På hemkunskapen så skulle killarna laga mat åt oss^^ hahha det blev faktiskt en riktigt festlig måltid! Jag tog initiativet att applådera som tack när vi hade ätit klart. hihi^^
haha, o så såg jag och några killar i klassen att Aftereightasken stod framme. Så vi tog några såklart! (jag tror faktiskt att vi fick det) (A) hihi
Såklart tog jag en till Fiia med! :)<3

Så skoj på rasterna med Flickorna! :)<3
hahahahahha!

Goda skratt förlänger livet! :))

Godkänt på So! gjorde provet idag! :D
Och Godkänd på Hemkunskapsprovet om "Tvätt" :D
Stolt på mig!^^

aa, äntligen kunde jag rida Dimona idag med, J***a arm har satt stopp för det nu i några dagar :(
men nu såå!
Har också julpyntat i stallet och på mitt rum. Finfint^^

ikväll blirre mys framför Tv! Idol semifinalen vill man ju INTE missa!

Pusspåeralla!

// Eliina